Ons motto:
"TABLERS ON TOUR"
Oranjebal

Tafelronde 95 de Liemers nodigt u van harte uit voor een bijzondere avond. Op 25 april 2009  houden wij een fundraising Gala  in Villa Ruimzicht te Doetinchem.


Villa Ruimzicht


Villa Ruimzicht

 

Het gala dat op deze avond plaatsvindt, staat in het teken van fondswerving voor de stichting ‘Goed verzorgd, beter gevoel’ en KWF Kankerbestrijding.

 

Het afgelopen jaar ondervonden wij binnen onze Tafelronde de impact van kanker op je leven. Daarom willen we graag geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en workshops voor kankerpatienten over een goed verzorgd uiterlijk.

 

U krijgt een sfeervolle, uitstekend verzorgde avond vol entertainment, culinaire hoogstandjes en bijpassende dranken. Dit alles in het thema van het oranjebal. De avond begint om 19.30 uur, waarna het galafeest officieel wordt geopend. Het culinaire buffet wordt vanaf 20.30 gepresenteerd en het feest zal om 00.30 uur worden afgesloten.

De dresscode is Black Tie.

 

UPDATE:
Tafelronde 95 heeft 1.500 EURO uitgereikt aan stichting "Look Good... Feel better" ("Goed verzorgd beter gevoel"). In "De Revolutie" in Zevenaar werd de donatie in ontvangst genomen. 


 

Hoofdsponsor
download flyer

 

 

 

 

Burgemeester Jan de Ruiter geniet van Valentijnsontbijt


Op Valentijnsdag organiseerde Tafelronde 95 "De Liemers" samen met Brood- en Banketbakkerij Godschalk te Zevenaar een serviceproject waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Velen in De Liemers werden verrast met een ontbijtje dat in alle vroegte werd rondgebracht door de leden van Tafelronde 95 "De Liemers". Godschalk had gezorgd voor extra mensen om alle pakketjes in te pakken. De pakketten werden deels gesponsord door Godschalk, Toorank, Offset- digitaaldrukkerij Antop, Het Musiater en C1000.

Jan de Ruiter, burgemeester van de gemeente Zevenaar, verraste zijn vrouw ook met een heerlijk ontbijt. De opbrengst van ruim € 1.500,00 wordt, samen met de opbrengst van het op 25 april a.s. in Villa Ruimzicht te Doetinchem te houden Oranjebal, overgemaakt naar KWF Kankerbestrijding.

 

Burgemeester ontvangt valentijnsontbijt van rt95

 

 

 
Valentijnsdag 2009
drukwerk  

Verras uw geliefde met valentijn en steun KWF kankerbestrijding.

Bestel nu een valentijnsontbijt en geniet zaterdag 14 februari van een heerlijk bij u aan huis gebracht ontbijt van brood- & banketbakkerij Godschalk, Zevenaar.

Eén op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker daarom zet Tafelronde 95 "De Liemers" (www.rt95.nl) zich een jaar lang in voor KWF kankerbestrijding. Door middel van ludieke acties als een valentijnsontbijt en oranjebal proberen wij geld in te zamelen voor dit fantastische doel.

Helpt u ons . . . .

Eén ontbijt kost 15,00 euro en twee 25,00 euro. Dit bedrag dient u vooraf bij bakkerij Godschalk te betalen.

Een valentijnsontbijt bestaat uit één bolletje, één croissant, één krentebol, sinaasappelsap, twee kuipjes roomboter, één
kuipje jam, twee plakken kaas, één appel, twee hartbonbons en een rode servet.

Het ontbijt wordt op 14 februari a.s. op het gewenste adres gebracht tussen 8.00 en 10.00 uur 's ochtends. Deze actie geldt alleen in de Liemers.

Mede namens KWF kankerbestrijding hartelijk dank.

  KWF
adapt adopt improve