Ons motto:
"TABLERS ON TOUR"

Serviceproject 2008

PERSBERICHT
15 maart 2008

Met gehandicapten naar de dierentuin

Afgelopen zaterdag, 15 maart jl., heeft de Ronde Tafel 95 (De Liemers) hun jaarlijks service project gehouden. Voor bijna 50 gehandicapten van de stichting Fatima uit Wehl hebben ze een dagje uit georganiseerd naar Burgers’ Zoo in Arnhem. Om half elf zouden ze vanuit Wehl vertrekken, maar al om half tien stonden de eerste groepen in de startblokken. Ze hadden er duidelijk zin in! Voor het vervoer was er ondermeer een heuse Jeep en een Donkervoort geregeld. De totale groep bestond uit 85 personen en eenmaal aangekomen bij de dierentuin gingen ze in kleinere groepen het park in. Voor de herkenbaarheid waren petjes geregeld en ook aan de inwendige mens was gedacht.

Voor de vaste begeleiders was het ook een bijzondere dag. De mannen van de Ronde Tafel konden namelijk veel van het zware rolstoel duwwerk overnemen. Maar ook het assisteren bij de lunch of het samen kijken naar de dieren, maakte het een bijzonder geheel. Er is in ieder geval veel plezier beleefd en dit was dan ook niet mogelijk geweest zonder de sponsoren Burgers’ Zoo Arnhem, Canon Business Center Arnhem en C1000 Zevenaar!

Canon

 

Rolstoel

De Ronde Tafel is een service club voor mannen tot 40 jaar. Onder het motto “Adapt, Adopt, Improve” bevorderen ze onderlinge vriendschap en wisselen ze informatie uit. Naast onderlinge contacten proberen ze ook wat voor de maatschappij te betekenen. In 2007 werd nog 30.000 euro ingezameld voor een school in Afrika en in 2006 werden er in verzorgingshuizen voor ouderen door de hele Liemers pannenkoeken gebakken. Meer informatie op: www.rt95.nl (ze zijn altijd op zoek naar goede ideeën voor een service project)

We bedanken de bedrijven die deze dag ondermeer mogelijk gemaakt hebben: Burgers Dierenpark, Canon Business Center Arnhem, C1000 Zevenaar, Akzo (petjes) en Antop.

 

 

groepsfoto