Ons motto:
"TABLERS ON TOUR"


Jan 2006, Pannekoekenbakken in verzorgingstehuizen in de Liemers.

Uit de krant:

Stichting Tafelronde 95 de Liemers, heeft op 10 december 2005 pannenkoeken gebakken voor bewoners en personeel van Verpleeghuis Zevenaar. Stichting Tafelronde 95 de Liemers is een dynamische “service club” bestaande uit jonge actieve leden, welke onder andere het doel heeft om geheel belangeloos een sociale en maatschappelijke bijdrage te leveren in haar vestigingsgebied, de Liemers. Elk jaar wordt een serviceproject opgesteld met daarin één of meerdere goede doelen welke gesteund en gepromoot worden. Dit jaar werd er gekozen om te trakteren op pannenkoeken voor bewoners en personeel van het verpleeghuis.

Op 10 december kwamen de leden bijeen in het verpleeghuis, om daar de voorbereidingen te treffen voor het pannenkoeken bakken op de afdelingen. Het beslag werd handmatig bereid, daarna verdeeld over de afdelingen om de pannenkoeken te bakken. Op de afdelingen stonden kooktoestellen gereed, waar ieder lid aan het bakken ging voor de bewoners en personeel.
Onder het genot van de geuren die vrij kwamen bij het bakken, genoten de bewoners en het personeel volop.

De reacties van bewoners en personeel waren dan ook zeer positief over de actie die door de leden was opgezet. Met opmerkingen ‘komen jullie volgende week weer” werd de actie door de leden als geslaagd geëvalueerd


pannenkoeken